0
In ce credem

Credem în valorile diversitatii, echitatii si incluziunii. O viata mai buna intr-o lume mai buna prin experiente de invatare mai bune.

Vom folosi platforma noastra pentru schimbare. Aceasta companie a fost fondata pe convingerea ca educatia este pentru toata lumea.

Open Mind Better Future

Numele companiei: Open Mind Better Future 

Tara : Romania -
Oras: Ploiesti
WebSite: http://betterfutureedu.com
PIC: 887144832 -
OID: E10299206
Număr de înregistrare / CUI: 43307140

Declarație Publică

SC Open Mind Better Future SRL este o întreprindere socială care respectă definiția economiei sociale. Activitățile noastre sunt organizate independent de sectorul public, având ca scop principal servirea interesului general al comunității și creșterea gradului de ocupare a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, prin producția și furnizarea de bunuri și prestarea de servicii.

 

Economia socială se bazează pe inițiativa privată, voluntară și solidară, cu un grad înalt de autonomie și responsabilitate, precum și repartizarea limitată a profitului către asociați. În cadrul companiei noastre, acordăm prioritate obiectivelor individuale și sociale față de creșterea profitului și asigurăm solidaritatea și responsabilitatea colectivă.

 

Alocăm cel puțin 90% din profitul realizat scopului social și rezervei statutare. De asemenea, aplicăm principiul echității sociale față de angajați, asigurând niveluri salariale corecte, între care nu pot exista diferențe care să depășească raportul de 1 la 8.

 

Prin activitățile noastre, ne angajăm să contribuim la dezvoltarea comunității și la îmbunătățirea calității vieții pentru grupurile vulnerabile, promovând valorile economiei sociale și ale responsabilității sociale corporative.