0
Programele de educație și formare profesională

Credem în valorile diversității, echității și incluziunii. Vieți mai bune într-o lume mai bună, prin experiențe de învățare mai bune.

Vom folosi platforma noastră pentru schimbare Această companie a fost fondată pe convingerea că educația este pentru toată lumea.

+10

Educația și formarea profesională

Educația și formarea profesională inițiale și continue fac parte din învățarea pe tot parcursul vieții. Există parcursuri flexibile și permeabile care să asigure legătura dintre educația și formarea profesională (atât inițiale, cât și continue), învățământul general și învățământul superior.

+10

Educația și formarea profesională promovează egalitatea de șanse

Programele EFP pot fi accesate prin intermediul platformelor de învățare digitală, cu ajutorul unor instrumente, a unor dispozitive și a conexiunii la internet, în special pentru grupurile vulnerabile și pentru persoanele din zone rurale sau îndepărtate.

+10

Flexibilitatea și oportunitățile de evoluție se află în centrul educației și formării profesionale

Programele de educație și formare profesională sunt centrate pe cursanți, oferă acces la învățarea față-în-față și digitală sau mixtă, la parcursuri flexibile și modulare bazate pe recunoașterea rezultatelor învățării non-formale și informale și deschid calea către evoluția carierei și a învățării; programele de formare profesională continuă sunt concepute pentru a putea fi adaptate la nevoile de perfecționare sau de recalificare, sectoriale sau individuale, ale pieței muncii.

Coș de cumpărături

Loading...

Echipa noastră de asistență pentru cursanți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!

Bună, cum te putem ajuta?

Ariana

Lector

Unavailable

Costin

Lector

Unavailable

Suport

Better Future Edu.

Available