0
In ce credem

Credem în valorile diversitatii, echitatii si incluziunii. O viata mai buna intr-o lume mai buna prin experiente de invatare mai bune.

Vom folosi platforma noastra pentru schimbare. Aceasta companie a fost fondata pe convingerea ca educatia este pentru toata lumea.

Open Mind Better Future

Numele companiei: Open Mind Better Future 

Tara : Romania -
Oras: Ploiesti
WebSite: http://betterfutureedu.com
PIC: 887144832 -
OID: E10299206
Număr de înregistrare / CUI: 43307140

+

Educatie si antrenament

Educatia si formarea initiala si continua fac parte din invatarea pe tot parcursul vietii. Exista cai flexibile si permeabile pentru a asigura legatura dintre educatie si formare (atat initiala, cat si continua), invatamant general si invatamant superior.

+

Educatia si formarea promoveaza sanse egale

Programele VET pot fi accesate prin intermediul platformelor digitale de invatare, cu ajutorul instrumentelor, dispozitivelor si conexiunii la internet, in special pentru grupurile vulnerabile si persoanele din zonele rurale sau indepartate.

+

Educatie pentru echitate de gen si sanse egale

Asigurarea echitatii de gen si a egalitatii de sanse a devenit unul dintre dezideratele majore ale timpului, chiar daca institutiile principale de socializare a individului (familia, scoala de toate nivelurile, mass-media etc.) vehiculeaza în continuare valori si principii tributare culturii patriarhale.