0

Alaturati-va comunitatii noastre

Vrem sa ne asiguram ca ramaneti in comunitatea Better Future Edu pentru ca merita sa va vedeti valoarea. Aceasta garantie nu are caractere mici si conditii ascunse.

Impartasiti-va cunostintele

Asumandu-si aceasta responsabilitate mai mare pentru invatare, toți cursantii isi vor perfectiona o abilitate valoroasa pe tot parcursul vietii.

Cum poti castiga BANI

Castigati bani pentru cursurile adaugate pe platforma si predate

Despre invatarea online

Profesorii creeaza sali de clasa virtuale, oferind aceeasi experienta de invatare de inalta calitate si chiar cateva avantaje fata de cursul traditional. Daca ai o idee sau chiar un curs deja creat, devino lector pe platforma BetterFutureEdu - un spațiu interactiv si modern de invatare, care iti va permite sa iti transmiti cunoștintele intr-o maniera atractiva! Creeaza continut video, audio sau text, publica-l pe platforma BetterFutureEdu.com si beneficiezi de o serie de avantaje. 

Become Instructor

Cum functioneaza

Cand va inscrieti, veti vedea imediat resurse nelimitate disponibile pentru dvs.

01

Consultanta GRATUITA în ceea ce privește:

Ideile practice de realizare a cursurilor, crearea structurii cursului in cadrul platforme crearea lectiilor in cadrul platformei, crearea testelor
crearea fotografiei de profil, promovarea cursului pe Google Ads, Social Media.

02

Faceti un curs video

Cand va inregistrati, veti avea imediat vizionare nelimitata.

03

Creeaza un curs asa cum ti-l doresti!

Iti doresti o prezentare video introductiva a cursului? Il vrei cat mai eficient structurat pe capitole si lectii? Ai animatii, fotografii, filmari, jocuri sau fisiere audio ce ar completa de minune informatiile? Devino lector BetterFutureEdu si toate acestea pot fi integrate cu usurinta cursului tau!

#

Esti pregatit sa devii instructor/formator?

Incepi sa lucrezi la obiective pe care nu le credeai posibile si implinesti chiar si cele mai indraznete vise de afaceri sau de cariera, cu sprijinul comunitatii Better Future Edu.

Become Instructor

Un soft elearning performant, o interfata prietenoasa

Interfata prietenoasa a platformei Better Future Edu, cu un soft elearning avansat, asigura un proces intuitiv de creare a cursurilor si le ofera cursantilor tai o experienta placuta de invatare. Platforma Better Future Edu are un design responsive. Devino lector Better Future Edu si fii „prezent” atat pe desktop, cat si pe mobil sau tableta.

 

Panou de Control pentru gestionarea cursurilor

Lectorii au acces la un Panou de Control ce le permite gestionarea eficienta a cursurilor, dar si a cursantilor. Devino lector Better Future Edu si vei putea evalua cu usurinta modul in care cursul este parcurs, vei avea statistici despre cursanti si gradul de parcurgere al cursului si alte functii utile.