0
Numele trainerului

Anton Constantin

Categorie

Antreprenoriat

Recenzii

4.9 (10 evaluare)

Start Date & Time

10 oct., 2022 At 05:55 PM

End Date & Time

10 oct., 2022 At 09:05 PM

Duration

3 Hours10 Min

Descrierea cursului

Mediul de afaceri după doi ani de pandemie; •Strategia firmelor în contextul unui conflict armat la graniţă; •Sectorul antreprenorial faţă în faţă cu criza energetică; •Locul digitalizării în topul priorităţilor companiilor; •Finanţarea mediului de afaceri din fondurile alocate prin PNRR; •Creditul bancar, ca sursă de creştere economică; •Bancabilitatea companiilor - soluţii pe termen scurt şi lung; •Finanţarea afacerilor prin mecanismele pieţei de capital;

Programul cursului

Start Date
10 Oct 2022
Time
(Start - End)
5:55 PM - 9:05 PM
Duration
3 Hours10 Min

Trainer

Anton Constantin

4.9 Evaluare
10 Recenzii
170 Studenți
18 Cursuri

Dl. Constantin Anton este co-fondator și președinte al Asociației Române de Franciză, asociație de utilitate publică, având un palmares de succes de peste 30 de ani în antreprenoriat, franciză și consultanță pentru IMM-uri. Din 2011 dl. Anton are și funcția de prim-vicepreședinte al Federației de Franciză a Țărilor del a Marea Neagră, iar în prezent este membru al Consiliului Director al Camerei Europene de Comerț, Industrie și Franciză.
Lucrările dlui. Anton urmăresc să susțină un ecosistem de franciză puternic în societate și, în acest sens, a întreprins acțiuni de advocacy la instituțiile guvernamentale pentru a sprijini IMM-urile și sectorul ONG-urilor prin franciză. El este, de asemenea, lector invitat în diferite școli de afaceri, conferințe și evenimente din Turcia, Serbia, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, și în alte țări. Dl. Anton este și autorul cărții „Legea Francizei, comentată și adnotată”.
Pe lângă faptul că a avut o contribuție importantă la elaborarea Legii francizei, dl.Anton a lucrat la numeroase contracte de franciză internaționale și are solid un backgroun în domeniul juridic.
Are un Master degree (European Community Law and International commercial law) și un MBA Business Strategy Certification - Certified Business Strategy. Dl Anton este și reprezentantul în România a celei mai mari rețele de consultanți în franciză, Asiawide Franchise cu reprezentare în peste 70 de tări, precum și membru  al Institute for Small and Medium Sized Enterprises – Germany.
Totodată, dl.Anton este expert autorizat pentru fonduri europene, fiind și trainer certificat pentru formare profesională la nivel internațional.

Feedback-ul studentilor

Antreprenoriat 2022

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Sign In or Sign Up as student to post a review

Recenzii