0
Numele trainerului

Anton Constantin

Categorie

Antreprenoriat

Recenzii

4.9 (10 Evaluare)

Cui se adresează acest curs?

Curs în limba română 

Cursul de specialitate pentru comercializarea produselor alimentare şi/sau de alimentaţie publică este creat pentru a instrui persoanele în afacerile legate de aceste produse. Cursul vizează dezvoltarea abilităților și cunoștințelor necesare în comercializarea produselor alimentare și de alimentație publică. Aceste aptitudini includ cunoașterea normelor de siguranță alimentară, a metodelor de analiză și de controlul calitații, precum și modul de a dezvolta o strategie de marketing pentru a crește vânzările. Cursul va fi prezentat de specialiști în domeniu, având experiență în problemele de producție și comercializare a produselor alimentare. 

Descrierea cursului

Cursul de noţiuni fundamentale de igienă este necesar conform Lg  Nr. 650 /2002, Art. 5:

 (1) Orice exercitiu comercial se desfasoara numai de catre comercianti autorizati in conditiile legii.
(2) Exercitarea de activitati comerciale cu produse din sectorul alimentar si de alimentatie publica necesita cunostinte de specialitate si se efectueaza cu personal calificat, conform normelor de aplicare a prezentei ordonante.
(3) In termen de un an de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante, personalul angajat in efectuarea de activitati comerciale cu produse din sectorul alimentar si de alimentatie publica va trebui sa indeplineasca una dintre urmatoarele cerinte profesionale:
    a) sa fi absolvit un curs de specialitate pentru comercializarea produselor alimentare si/sau de alimentatie publica, organizat conform legislatiei in vigoare;
Totodata Lucratorii din categoria de servicii, cu risc pentru sanatatea populației au obligația legala a instruirii periodice in domeniul noțiunilor fundamentale de igiena conform Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1225 din 24.12.2003.

Pentru sectorul nealimentar cursul de Lucrător in Comerţ se adreseaza:

-Persoanelor care doresc să iniţieze o afacere în domeniul comerţului şi serviciilor

-Celor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul comerţului şi serviciilor care nu deţin certificatul care să ateste această calificare

-Celor care îşi doresc o carieră în domeniul comerţului şi serviciilor;

-Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă

Tematica Curs

1 IGIENA IN ALIMENTATIA PUBLICA
3 Hours20 Min

IGIENA IN ALIMENTATIA PUBLICA


Trainer

Anton Constantin

4.9 Evaluare
10 Recenzii
170 Studenți
18 Cursuri

Dl. Constantin Anton este co-fondator și președinte al Asociației Române de Franciză, asociație de utilitate publică, având un palmares de succes de peste 30 de ani în antreprenoriat, franciză și consultanță pentru IMM-uri. Din 2011 dl. Anton are și funcția de prim-vicepreședinte al Federației de Franciză a Țărilor del a Marea Neagră, iar în prezent este membru al Consiliului Director al Camerei Europene de Comerț, Industrie și Franciză.
Lucrările dlui. Anton urmăresc să susțină un ecosistem de franciză puternic în societate și, în acest sens, a întreprins acțiuni de advocacy la instituțiile guvernamentale pentru a sprijini IMM-urile și sectorul ONG-urilor prin franciză. El este, de asemenea, lector invitat în diferite școli de afaceri, conferințe și evenimente din Turcia, Serbia, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, și în alte țări. Dl. Anton este și autorul cărții „Legea Francizei, comentată și adnotată”.
Pe lângă faptul că a avut o contribuție importantă la elaborarea Legii francizei, dl.Anton a lucrat la numeroase contracte de franciză internaționale și are solid un backgroun în domeniul juridic.
Are un Master degree (European Community Law and International commercial law) și un MBA Business Strategy Certification - Certified Business Strategy. Dl Anton este și reprezentantul în România a celei mai mari rețele de consultanți în franciză, Asiawide Franchise cu reprezentare în peste 70 de tări, precum și membru  al Institute for Small and Medium Sized Enterprises – Germany.
Totodată, dl.Anton este expert autorizat pentru fonduri europene, fiind și trainer certificat pentru formare profesională la nivel internațional.

Feedback-ul studentilor

Curs de noţiuni fundamentale de igienă

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Conectați-vă sau Inscrie-te as student to post a review

Recenzii