0
Numele trainerului

Ariana Cosmina Anton

Categorie

Franchise

Recenzii

0 (0 Evaluare)

Cui se adresează acest curs?

Curs în limba engleză 

Descrierea cursului

Vrei să progresezi în cariera ta în industria de retail cu formare la locul de muncă? Cursul Gestionează prezentarea magazinului și prețurile este o calificare foarte practică, recunoscută la nivel național, care oferă abilităților și cunoștințelor unei persoane pentru a fi competentă în abilitățile de management de primă linie ale celor care lucrează într-un mediu de retail sau business-to-business.

Descrierea cursului

Abilitati practice

Programul oferă studenților o pregătire relevantă pentru industrie și abilitățile practice necesare pentru a deveni manageri eficienți de retail.

Cursul acoperă toate domeniile cheie ale managementului cu amănuntul și antrenează studenții să supravegheze mărfurile de vânzare cu amănuntul și prezentarea magazinului, să gestioneze vânzările și livrarea serviciilor, să coordoneze strategiile de servicii pentru clienți și să raporteze activitatea financiară.

De asemenea, studenții vor fi învățați cum să fidelizeze clienții și să adopte aplicații de comerț mobil pentru a se asigura că afacerile lor rămân înaintea jocului și concurează eficient cu alți retaileri.

Dincolo de formarea specializată în comerțul cu amănuntul, studenții vor obține și o pregătire managerială valoroasă, cum ar fi conducerea și gestionarea echipelor eficiente, oferirea de medii de lucru sigure și respectarea cerințelor legale și de gestionare a riscurilor. Astfel de abilități sunt foarte transferabile și vor fi utile dacă oamenii vor alege vreodată să facă o schimbare în carieră.

Rezultatele cursului

Rezultate angajabile

Persoanele cu această calificare sunt capabile să îndeplinească roluri, cum ar fi:


- gestionați un grup de magazine de vânzare cu amănuntul de dimensiuni mici și mijlocii sau un punct de vânzare în franciză

- gestionați un magazin independent de vânzare cu amănuntul

- gestionați un punct de desfacere business-to-business

- management departamental sau de secție într-o întreprindere de retail sau business-to-business

- roluri de management funcțional, cum ar fi managementul mărfurilor

- gestionați o echipă de vânzări din interior sau din exterior într-o companie business-to-business

Tematica Curs

1 OMBF Manage store presentation and pricing Learner Workbook
3 ore -40 min


2 OMBF Manage store presentation and pricing
3 ore -40 min


3 Manage store presentation and pricing
138 ore -20 min


Trainer

Ariana Cosmina Anton

0 Evaluare
0 Recenzii
13 Studenți
4 Cursuri

Ariana Cosmina Anton loves to leverage her extensive franchise background in order to serve and help others achieve their personal dream of starting a business using the franchise proven business systems. Ariana assists entrepreneurs and aspiring entrepreneurs in developing and executing their vision of business ownership. While building strong relationships with her clients and the leadership of hundreds of franchise concepts, Ariana draws on her background in franchise development and operations to help candidates compare and complete due diligence to ultimately finding their true passion. 


I’ll listen and provide best-fit franchise concepts to my clients. I do my homework to make sure that I understand the franchise landscape, uncovering the best in class franchise opportunities available. 

Feedback-ul studentilor

Gestionați prezentarea magazinului și prețurile

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Conectează-te sau Înscrie-te Ca student să posteze o recenzie

Recenzii