0
Numele trainerului

Anton Constantin

Categorie

Antreprenoriat

Recenzii

4.9 (10 Evaluare)

Cui se adresează acest curs?

International marketing is a rapidly growing area within the disciplines of marketing and international business. Central to international marketing is the response of international rather than domestic buyers in the marketing environment, the types of decisions that are most feasible and the information required in decision making. Communication and collaborative work processes are emphasised as important attributes for the international marketing professional.

During this course, the student will gain insights into cultural environment of global markets. This course will enable students to learn analytical skills required to develop international marketing plans and develop the marketing mix elements in the international environment based on knowledge obtained from the marketing discipline.

Descrierea cursului

Learning Outcomes:

  • a) Assess opportunities and challenges of international marketing environments
  • b) Review contemporary issues inclusive of social and cultural, which impact international marketing operations
  • c) Evaluate the international marketing processes involved in a successful marketing effort
  • d) Appraise environmental and organisational constraints on the development of an effective international marketing strategy

Tematica Curs

1 A - Manage international marketing programs
1 Hour

Manage international marketing programs


2 Manage international marketing programs
20 Hours

Manage international marketing programs


3 Manage international marketing programs Learner Workbook
1 Hour


Trainer

Anton Constantin

4.9 Evaluare
10 Recenzii
170 Studenți
18 Cursuri

Dl. Constantin Anton este co-fondator și președinte al Asociației Române de Franciză, asociație de utilitate publică, având un palmares de succes de peste 30 de ani în antreprenoriat, franciză și consultanță pentru IMM-uri. Din 2011 dl. Anton are și funcția de prim-vicepreședinte al Federației de Franciză a Țărilor del a Marea Neagră, iar în prezent este membru al Consiliului Director al Camerei Europene de Comerț, Industrie și Franciză.
Lucrările dlui. Anton urmăresc să susțină un ecosistem de franciză puternic în societate și, în acest sens, a întreprins acțiuni de advocacy la instituțiile guvernamentale pentru a sprijini IMM-urile și sectorul ONG-urilor prin franciză. El este, de asemenea, lector invitat în diferite școli de afaceri, conferințe și evenimente din Turcia, Serbia, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, și în alte țări. Dl. Anton este și autorul cărții „Legea Francizei, comentată și adnotată”.
Pe lângă faptul că a avut o contribuție importantă la elaborarea Legii francizei, dl.Anton a lucrat la numeroase contracte de franciză internaționale și are solid un backgroun în domeniul juridic.
Are un Master degree (European Community Law and International commercial law) și un MBA Business Strategy Certification - Certified Business Strategy. Dl Anton este și reprezentantul în România a celei mai mari rețele de consultanți în franciză, Asiawide Franchise cu reprezentare în peste 70 de tări, precum și membru  al Institute for Small and Medium Sized Enterprises – Germany.
Totodată, dl.Anton este expert autorizat pentru fonduri europene, fiind și trainer certificat pentru formare profesională la nivel internațional.

Feedback-ul studentilor

Manage international marketing programs

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Conectați-vă sau Inscrie-te as student to post a review

Recenzii