0
Categorie

Franchise

Recenzii

0 (0 Evaluare)

Previzualizați acest curs

Cui se adresează acest curs?

Pentru a participa la cursul de "Merchandising vizual în retail", următoarele cerințe sunt recomandate pentru a asigura o experiență de învățare optimă:

 1. Experiență sau Interes în Domeniul Retail:

  • Experiență anterioară în retail sau un interes puternic în acest sector.
  • O înțelegere de bază a funcționării unui magazin sau a proceselor de vânzare.
 2. Cunoștințe de Bază în Design:

  • Cunoașterea elementară a principiilor de design, cum ar fi utilizarea culorilor, texturilor și spațiului.
  • Înțelegerea conceptelor de aranjare a produselor și prezentare vizuală poate fi un avantaj.
 3. Creativitate și Flair Vizual:

  • Abilități creative și o înclinare spre estetica vizuală.
  • Capacitatea de a gândi inovativ și de a experimenta cu idei de design.
 4. Abilități de Comunicare și Colaborare:

  • Abilități bune de comunicare și lucru în echipă, esențiale pentru colaborarea cu colegii și implementarea strategiilor de merchandising.
 5. Deschidere către Învățare și Dezvoltare:

  • Dorința de a învăța și a se dezvolta profesional în domeniul merchandising-ului vizual.
  • Deschidere pentru a primi feedback și a se adapta la noi tehnici și tendințe.
 6. Acces la Resurse și Materiale:

  • Acces la un calculator și o conexiune stabilă la internet pentru materialele cursului online, dacă este cazul.
  • Materiale pentru note și eventuale proiecte practice.
 7. Limba Cursului:

  • Română

Descrierea cursului

Descoperiți secretele unui merchandising vizual eficient în retail cu acest curs complet.

Învățați să creați vitrine și spații de vânzare atrăgătoare, folosind principii de design vizual, tehnici avansate și inovații tehnologice. De la utilizarea culorilor și iluminării adecvate până la storytelling în vitrine și personalizarea experienței de cumpărare, cursul nostru vă echipa cu toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a transforma orice spațiu de retail într-o destinație captivantă pentru clienți. Ideal pentru merchandiseri, designeri de interior și profesioniști în retail, acest curs vă va ghida pas cu pas prin optimizarea spațiilor de vânzare și evaluarea eficienței strategiilor de merchandising vizual. Înscrieți-vă acum și revoluționați experiența de shopping prin merchandising vizual!

Acest curs prezintă conceptele și strategiile cheie ale merchandising-ului eficient într-un magazin.

Veți învăța cum să creați un design atractiv și plăcut pentru magazin, cum să gestionați stocurile și inventarul, cum să formați și să gestionați personalul, cum să monitorizați datele de vânzări și să luați decizii informate, cum să calculați marja de profit brut și ROI-ul, cum să optimizați aranjamentul vitrinei și cum să creați un layout eficient în spațiul de vânzare cu amănuntul.

Ce este merchandising?

Înainte de a săpa adânc în curs, să înțelegem ce este merchandising-ul. Merchandisingul este arta și știința de a maximiza profiturile prin gestionarea eficientă a produselor într-un magazin. Aceasta include organizarea, promovarea și prezentarea produselor astfel încât acestea să atragă clienții și să îi determine să cumpere. Importanța merchandising-ului

De ce este atât de important merchandising-ul?

Ei bine, o bună strategie de merchandising poate crește vânzările, îmbunătăți experiența clienților și reduce pierderile de stoc. Este un element crucial al succesului unui magazin.

Ce veți învăța în acest curs

În cursul nostru de Merchandiser, veți învăța următoarele aspecte esențiale:

Cum să alegeți produsele potrivite pentru magazin.

Cum să le amplasați în magazin pentru a atrage atenția și pentru a genera vânzări mai mari.

Cum să creați prezentări de produse atractive și eficiente.

Cum să monitorizați stocurile și să evitați pierderile.

Tehnici de merchandising pentru magazine fizice și online.

Beneficii ale cursului

Prin participarea la cursul nostru de Merchandiser, veți dobândi cunoștințe și abilități valoroase care vă vor ajuta să vă construiți o carieră în domeniul retailului sau să vă dezvoltați afacerea proprie. Veți avea oportunitatea să lucrați cu experți din industrie și să puneți în aplicare cunoștințele dobândite într-un mediu practic.

Rezultatele cursului

Dacă termini un curs de merchandiser, există o serie de beneficii și rezultate pe care le poți obține:

Competențe în merchandising:

Veți obține cunoștințe teoretice și practice despre principiile și tehnicile de merchandising, inclusiv modul de aranjare a produselor, planificare a spațiului și gestionare a stocurilor într-un mediu de vânzare cu amănuntul.

Oportunități de carieră:

Absolvirea unui curs de merchandising îți poate deschide uși către diverse oportunități de carieră în domeniul vânzărilor cu amănuntul, în special în magazinele de articole sportive sau în alte medii de retail.

Abilități practice:

Vei învăța abilități practice legate de aranjarea produselor, gestionarea stocurilor, analiza comportamentului clienților și înțelegerea nevoilor acestora în ceea ce privește prezentarea produselor.

Înțelegere a comportamentului consumatorilor:

Vei dobândi cunoștințe despre comportamentul și preferințele clienților în ceea ce privește modul în care sunt expuse produsele și cum acest lucru influențează deciziile lor de cumpărare.

Potențial de avansare în carieră:

Un curs de merchandising poate consolida profilul tău profesional și poate oferi oportunități de avansare în cadrul unei companii sau de a te evidenția în fața angajatorilor în căutare de profesioniști cu expertiză în merchandising.

Capacitatea de a contribui la succesul afacerii:

Odată ce ai absolvit cursul, vei fi în măsură să contribui la succesul unei afaceri prin intermediul abilităților și cunoștințelor tale legate de merchandising, influențând direct experiența cumpărătorilor și performanța vânzărilor. Absolvirea unui curs de merchandiser te pregătește pentru o carieră în domeniul vânzărilor cu amănuntul, oferindu-ți cunoștințe și abilități relevante pentru a lucra în diverse medii comerciale, inclusiv în domeniul articolelor sportive sau al altor magazine specializate.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu voi. Mulțumesc pentru atenția acordată!

Tematica Curs

1 Disclaimer
5 min


2 Capitolul 1 - II
2 ore -

- Introducere - Capitolul 1: Introducere în merchandising-ul vizual - Importanța merchandising-ului vizual în retail - Capitolul 2: Principii de design vizual în merchandising- Utilizarea corectă a culorilor în vitrine și spațiile de vânzare


3 Test recapitulare 1
10 min


4 Capitolul 3
45 min

Tehnici avansate de merchandising vizual, Storytelling în vitrinele de retail


5 Tema 1
N/A


6 Capitolul 4
1 Oră7 min

Capitolul 4 - Crearea unui flux de circulație eficient în magazine, Zona de Tranziție, Planificarea Layout-ului Magazinului, Organizarea produselor pe categorii și zone de interes, Utilizarea corectă a etichetelor și a materialelor promotionale în spațiile de vânzare, Studiu de caz, Optimizarea zonei de încasare pentru o experiență plăcută a clienților


7 Test recapitulare 3
15 min


8 Tema 2
N/A


9 Capitolul 5
1 Oră

Capitolul 5 - Instrumente și tehnici de monitorizare a impactului merchandising-ului vizual, Studii de caz detaliate pentru diferite domenii de retail, Colaborarea cu echipele de vânzări pentru optimizarea rezultatelor, principalele aspecte de reținut despre colaborarea cu echipele de vânzări în cadrul strategiilor de merchandising vizual,


10 Tema 3
N/A


11 Test recapitulare 2
15 min


12 Tutorial
10 min

FlipPage Tutorial


13 Conceptul Magazinului Tips & Tricks
45 min

Conceptul Magazinului Tips & Tricks


14 Recaptulare
10 min

Recapitulare - Test


Trainer

Asociatia Romana de Franciza

0 Evaluare
0 Recenzii
6 Studenți
1 Cursuri

Asociația Română de Franciză (ARF) este o organizație de referință în promovarea și dezvoltarea sistemului de franciză în România. Fondată pentru a susține și educa atât francizorii, cât și francizații, ARF oferă sprijin în implementarea și gestionarea eficientă a francizelor. Prin intermediul Academiei sale de Franciză, ARF oferă programe educaționale, consultanță și resurse specializate, facilitând antreprenorilor accesul la cunoștințe și instrumente necesare pentru a reuși în lumea complexă a francizelor. Cu o echipă de experți și parteneriate solide, ARF reprezintă un pilon al educației și susținerii dezvoltării durabile a francizelor, consolidând astfel poziția României în peisajul internațional al francizelor.

Feedback-ul studentilor

Merchandising

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Conectează-te sau Înscrie-te Ca student să posteze o recenzie

Recenzii