0

Întrebări frecvente

Condiţii pentru bursele de studii

Vârsta minimă pentru înscriere la bursele de studii este de 16 ani, iar contractul de e-learning va fi incheiat de unul din părinţi sau tutore - nu există limită maximă de vârstă. Nu contează ultima formă de invăţământ pe care ai absolvit-o sau esti pe cale s-o absolvi. Aceste date sunt pur statistice şi ne ajută pe noi la îmbunătăţirea ofertei educaţionale.


Cum se învaţă?

Durata medie a cursurilor este de aproximativ 12 săptămâni, 10 săptămâni pentru cursuri si 2 săptămâni pentru pregătirea testului final - programarea activităţilor diferă în funcţie de specificul fiecărui curs. După achitarea taxei de înscriere este activat contul la cursuriant şi se expediază pe email user-ul şi parola cât şi invitaţia de a începe cursurile. Săptămânal se alocă câte o lecţie nouă împreună cu activităţile la cursuri aferente: simulari de cazuri reale, studii de cazuri reale, seminarii, discuţii libere, aplicaţii practice, analize, spete, exerciţii etc. Cursanţii au la dispoziţie 3 săptămâni pentru a participa, IN ORICE ZI SI LA ORICE ORA, programul fiind foarte flexibil. Examenul final este sub forma de test grila si se sustine tot din contul de cursant, oricand in ultimele 3 saptamani de curs.


Cum pot sa cresc punctajul la aplicatiile practice?

Dacă nu esti mulţumit(ă) de rezultatele obţinute la aplicatiile practice puteti sa le sustineti si a doua oara. La fiecare aplicatie practice exista 2 incercari.


Despre diploma

Dupa 30 de zile de la finalizarea cursurilor se emit diplomele de absolvire. Apoi in termen de 10 zile se pregătesc şi se expediază prin curier rapid si livrarea se face pe baza de semnatura. Pot exista situaţii, foarte rare, în care activitatea de emitere a diplomelor se poate prelungi. Cursantii au obligatia de a furniza o adresa completa si corecta la inscriere pentru expedierea diplomei, in cazul in care plicul este returnat (adresa incompleta, incorecta sau inexistenta, destinatarul nu este la adresa, etc) sau nu ajunge la destinar tot din aceleasi motive, acesta isi asuma intreaga responsabilitate. Pentru reexpediere se achita taxa de reexpediere. Furnizorul emite diploma si o expediaza la adresa furnizata la inscriere o singura data. In cazul in care cursantul nu primeste plicul cu diploma pe baza motivelor de mai sus si doreste re-expedierea, aceasta va fi realizata cu conditia sa fie transmisa si o copie scanata dupa buletin pentru a certifica adresa impreuna cu achitarea taxei de reexpediere. Diploma expediata este in limba romana, iar cursantii pot solicita si o diploma suplimentara in limba engleza, achitand taxa pentru diploma suplimentara.


Ce trebuie să plătesc?

Cursurile de la Open Mind Better Future sunt concepute să fie accesibile tuturor cursantilor, iar preturile sunt printre cele mai accesibile.

Pretul este cel precizat la fiecare curs in parte si include toate servciile necesare desfasurarii cursurilor,respectiv:

  • - suporturile de curs si materialele suplimentare;
  • - participarea la activitatile de curs;
  • - serviciile de asistenta din partea asistentilor de curs;
  • - serviciul de suport de la Open Mind Better Future;
  • - examinarea in vederea absolvirii
  • - diploma in limba romana.


Nu mai exista alte taxe sau costuri pentru desfasurarea cursurilor.

Taxa de expediere prin curier rapid a actelor de studii este 20 lei.

Pentru serviciile suplimentare, cum ar fi diplome in limba engleza sau alte limbi straine, suplimente de diploma, reexpediere diplome pierdute, adeverinte etc, va rugam sa ne contactati,

Notă: Renunţarea la un curs nu atrage returnarea taxei de înscriere, in conditiile prezentate in termenii de utilizare.

Coș de cumpărături

Loading...

Echipa noastră de asistență pentru cursanți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!

Bună, cum te putem ajuta?

Ariana

Lector

Unavailable

Costin

Lector

Unavailable

Suport

Better Future Edu.

Available