0

Politică de returnare a plății.

1. Politica de retur pentru cursurile fizice.

Cursurile fizice nu se plătesc înainte de realizarea lor. Cursantul parcurge cursul, iar plata se realizează la finalul acestuia.

În cazul în care, din motive obiective, cursul nu se mai ține, cursantul anunță / este anunțat de acest lucru și nu se percepe nici o taxă.

În cazul în care cursantul a făcut o plată online pentru un număr de cursuri fizice, și, din motive obiective, cursul nu se mai ține, cursantul anunță / este anunțat de acest lucru, și nu se percepe nici o taxă. Cursantul are două opțiuni:

·       Păstrează cuantumul plătit și va continua cursurile cu data următoare, ignorând cursul anulat;

·       Cere restituirea tuturor banilor din cuantumul plătit rămas. Nu se poate cere restituire parțială.

Nu se fac restituiri financiare pentru cursurile fizice în următoarele cazuri:

·       dacă cererea de retur s-a realizat mai târziu de 30 de zile de la anularea cursului;

·       dacă după parcurgerea cursului nu ați fost mulțumit de acesta sau de conținutul oferit.

Restituirea plății deja achitate se poate face printr-un email trimis către edu@@betterfutureedu.com2. Politica de retur pentru cursurile online.

Cursurile online se referă la acele cursuri care se desfășoară pe platforma educațională betterfutureedu.com, în sistem autodidact. 

În cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. O dată achitat, cursul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta (acces permanentsau pe bază de abonament).

Întrucât platforma online vă oferă o serie de cursuri gratuite pentru a vedea modul de explicare și tipul de conținut, și fiecare curs are o explicație amănunțită legat de ce conținut oferă, este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu cursul. După accesarea acestuia, considerăm că achiziția a fost făcută cu bună știință.3. Politica de retur pentru cursurile asistate online.

Cursurile asistate online se referă la acele cursuri care se desfășoară sub coordonarea unui Trainer Open Mind Better Fure, prin intermediul modulului de teleconferință.

În cazul cursurilor asistate online se fac restituiri financiare doar în cazul în care cererea de restituire este trimisă pe email (la adresa edu@@betterfutureedu.com ), înainte cu 30 minute de începerea cursului. Ulterior acestui moment, nu se mai fac restituiri de plată, în nici o situație.

Coș de cumpărături

Loading...

Echipa noastră de asistență pentru cursanți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!

Bună, cum te putem ajuta?

Ariana

Lector

Unavailable

Costin

Lector

Unavailable

Suport

Better Future Edu.

Available