0

 

Termeni și Condiții Generale

Bine ai venit pe platforma BetterFutureEdu.com!

 

 

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare:

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Open Mind Better Future SRL,  sunt înlocuite prin prevederile prezențelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, va rugăm să părășiți acest Site.

ACORD DE UTILIZARE CURSURI ONLINE

Următoarele includ o notificare de declinare a răspunderii plus termeni și condiții legate de cursurile online de învățare și participare la OPEN MIND BETTER FUTURE (OMBF)  -platforma BetterFutureEdu.com.

Vă rugăm să examinați cu atenție următorul Acord de utilizare înainte de a vă implica online cu OMBF - BetterFutureEdu.com 

Program de învățare și participare. 

De asemenea, ar trebui să citiți politica noastră de confidențialitate în legătură cu participanții https://betterfutureedu.com/pages/politica-privind-confidentialitatea-si-prelucrarea-datelor-personale.

Numai participanții înscriși la cursurile de învățare și participare la OMBF se pot implica în programul nostru, participanții NU trebuie să invite alte persoane sau terțe părți la niciuna dintre sesiuni sau să le permită accesul la materiale de învățare.

STUDENTI SUB 18 ani

Toți studenții care au sub 18 ani ar trebui să fie pe deplin supravegheați de un adult atunci când se angajează în cursurile noastre online și trebuie să fie supravegheați la configurarea tuturor conturilor pentru a accesa aceasta platforma. 

RENUNȚARE LA SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

OMBF recomandă insistent ca, dacă aveți îngrijorări cu privire la întreprinderea oricărei activități fizice sau aveți o leziune existentă, să vă consultați cu medicul dumneavoastră de familie înainte de a începe oricare dintre aspectele fizice ale programului de studiu.

Dacă în timpul cursului online, sănătatea dumneavoastră se înrăutățește, vă sfătuim să solicitați imediat sfatul și asistența medicală.

În niciun caz nu trebuie să participați la vreo sesiune online în timp ce sunteți sub influența/sau suferiți de efectele alcoolului sau drogurilor ilegale.


Ne rezervam dreptul de a schimba detaliile programelor, a cursurilor si serviciilor in orice moment, fara un anunt prealabil. De asemenea, ne rezervam dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si retrage informatii publicate pe acest site, fara a anunta in prealabil. Toate informatiile de pe acest site sunt oferite fara garantii de nici un fel, exprimate direct sau implcite. Open Mind Better Future SRL nu va fi responsabil pentru orice prejudicii indirecte, spatiale sau incidentale, rezultate din folosirea acestui site.


Această pagină cuprinde informații generale destinate celor care vizitează platforma 
BetterFutureEdu.com în scopul utilizării serviciilor noastre sau în orice alte scopuri.


Proprietarul platformei

Platforma BetterFutureEdu.com este dezvoltată și administrată de către societatea Open Mind Better Future SRL înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/2110/2020, cod unic de înregistrare 43307140, cu sediul social: IL Caragiale 14, Ploiesti.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-u BetterFutureEdu.com și pentru orice alt website conex către care vei fi redirecționat în vedererea utilizării serviciului oferit de platforma BetterFutureEdu.com.

Acest website poate include link-uri către alte website-uri care sunt gestionate de  entități afiliate OPEN MIND BETTER FUTURE SRL. sau entități non-afiliate cu privire la care societatea noastră nu poartă nicio responsabilitate. Atunci când accesezi aceste website-uri, te rugăm să consulți și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele tale și cum sunt prelucrate acele date. 

Atunci când utilizezi platforma BetterFutureEdu.com pentru a face plăți către clienții noștri parteneri, informațiile din prezenta pagina se vor completa cu Termenii și Condițiile pentru Plătitori.

În cazul în care dorești să utilizezi și alte servicii conexe oferite de societatea noastră sau de afiliații noștri, se vor aplica termeni și condiții suplimentare de utilizare.

Drepturi de autor

OPEN MIND BETTER FUTURE SRL. este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea OPEN MIND BETTER FUTURE SRL. sau sunt licențiate de OPEN MIND BETTER FUTURE SRL. pentru a fi folosite.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al OPEN MIND BETTER FUTURE SRL.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Ne poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a serviciilor oferite pe platforma BetterFutureEdu.com, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale OPEN MIND BETTER FUTURE SRL. sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Politică de returnare a plății.


Politica de retur pentru cursurile fizice.

Cursurile fizice nu se plătesc înainte de realizarea lor. Cursantul parcurge cursul, iar plata se realizează la finalul acestuia.

În cazul în care, din motive obiective, cursul nu se mai ține, cursantul anunță / este anunțat de acest lucru și nu se percepe nici o taxă.

În cazul în care cursantul a făcut o plată online pentru un număr de cursuri fizice, și, din motive obiective, cursul nu se mai ține, cursantul anunță / este anunțat de acest lucru, și nu se percepe nici o taxă. Cursantul are două opțiuni:

·       Păstrează cuantumul plătit și va continua cursurile cu data următoare, ignorând cursul anulat;

·       Cere restituirea tuturor banilor din cuantumul plătit rămas. Nu se poate cere restituire parțială.

Nu se fac restituiri financiare pentru cursurile fizice în următoarele cazuri:

·       dacă cererea de retur s-a realizat mai târziu de 30 de zile de la anularea cursului;

·       dacă după parcurgerea cursului nu ați fost mulțumit de acesta sau de conținutul oferit.

Restituirea plății deja achitate se poate face printr-un email trimis către info@ betterfutureedu.comPolitica de retur pentru cursurile online.

Cursurile online se referă la acele cursuri care se desfășoară pe platforma educațională, în sistem autodidact. 

În cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. O dată achitat, cursul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta (acces permanent sau pe bază de abonament).

Întrucât platforma online vă oferă o serie de cursuri gratuite pentru a vedea modul de explicare și tipul de conținut, și fiecare curs are o explicație amănunțită legat de ce conținut oferă, este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu cursul. După accesarea acestuia, considerăm că achiziția a fost făcută cu bună știință.


Politica de retur pentru cursurile asistate online.

Cursurile asistate online se referă la acele cursuri care se desfășoară sub coordonarea unui profesor Beter Future Edu, prin intermediul modulului de teleconferință.

În cazul cursurilor asistate online se fac restituiri financiare doar în cazul în care cererea de restituire este trimisă pe email (la adresa info@ betterfutureedu.com), înainte cu 30 minute de începerea

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi platforma BetterFutureEdu.com, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate

 

Lipsa garanțiilor

ÎNTREG CONȚINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT ȘI VA ESTE OFERIT "CĂ ATARE" FĂRĂ A SE OFERI NICI O GARANȚIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTĂ EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.

Exonerarea de Răspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE ÎN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRĂ. S.C. Open Mind Better Future SRL  ȘI SOCIETĂȚILe SALE AFILIATE, FUNCȚIONARII, DIRECTORII, AGENȚII SAU ORICE ALTĂ PARTE IMPLICATĂ ÎN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RĂSPUNZĂTOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURĂ, CE AR REZULTĂ DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONȚINUTULUI SAU. OPEN MIND BETTER FUTURE SRL NU ÎȘi ASUMĂ NICI O RESPONSABILITATE ȘI NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUȘI CARE AR PUTEA SĂ VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI ÎN URMĂ ACCESĂRII SAU UTILIZĂRII ACESTUI SITE, SAU DESCĂRCĂRII ORICĂRUI MATERIAL, INFORMAȚII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare

S.C. Open Mind Better Future SRL. poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru a poștă sau transmite orice fel de material ilegal, de amenințare, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, defăimător, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da naștere responsabilității civile sau viola orice lege. Compania va coopera deplin cu orice autorități care aplică legea sau orice ordin judiciar care solicită sau ordona Companiei să reveleze identitatea persoanelor care postează sau transmit astfel de informații sau materiale; sunteți de acord în așa fel încât Compania, la alegerea să, să înceteze sau să întrerupă utilizarea de către dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. În momentul suspendării sau încetării respective, dumneavoastră trebuie (a) să încetați utilizarea site-ului și (b) să distrugeți orice copii făcute după orice parte a conținutului sau. Nu veți consideră Compania răspunzătoare pentru daunele, costurile, răspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocaților) și sumele pentru înțelegerile legate de orice proces, pretenție sau acțiune depusă de către un terț împotriva Companiei drept rezultat al (a) neglijenței, proastei reprezentări, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) încălcării din partea dvs. a Termenilor de Utilizare și a legilor sau regulamentelor de aplicare.

UTILIZAȚI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI COMPANIA, NICI SUCURSALELE, AFILIAȚII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI PROFESORII SĂI SAU TERȚII IMPLICAȚI ÎN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONȚINUTULUI INDIFERENT DACĂ SE REALIZEAZĂ PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTĂ SAU ALTĂ MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

 

  

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe platforma BetterFutureEdu.com sunt supuse legislației române.

Actualizări

OPEN MIND BETTER FUTURE SRL. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.


Data ultimei actualizări: 21.06.2022