0
Categorie

Franchise

Recenzii

0 (0 Evaluare)

Descrierea cursului

Managementul in Restaurant - Bine ați venit la cursul nostru, "Managementul in Restaurant". Acest curs cuprinzător este conceput pentru a înzestra managerii de restaurante cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a construi și gestiona o echipă performantă. Industria restaurantelor este într-un ritm alert și solicitantă, iar un management eficient al echipei este esențial pentru a asigura operațiuni fără probleme, un serviciu de înaltă calitate și un mediu de lucru pozitiv.

Cursul acoperă diverse subiecte, incluzând abilitățile eficiente ale managementului echipei, construirea unei echipe puternice în restaurant, comunicarea în cadrul echipei de restaurant și performanța și evaluarea echipei. În primul modul, vom explora abilitățile cheie necesare pentru un management eficient al echipei. Comunicarea eficientă este esențială pentru manageri în a transmite informații, așteptări și feedback către echipa lor. Vom discuta diverse strategii de comunicare, inclusiv ascultarea activă, limbajul clar și concis și comunicarea non-verbală. De asemenea, vom aborda abilitățile de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor, care sunt critice pentru ca managerii să ia decizii informate rapid, mai ales în perioadele aglomerate. Managerii trebuie să gestioneze eficient conflictele dintre angajați, plângerile clienților și problemele operaționale.

Al doilea modul se concentrează pe construirea unei echipe puternice de restaurant. Managerii sunt responsabili pentru angajarea și instruirea personalului, stabilirea unor așteptări și obiective clare și motivarea și încurajarea echipei. Vom discuta importanța recrutării unui personal calificat și a oferirii unei instruiri adecvate pentru a asigura un serviciu de înaltă calitate. Managerii ar trebui să comunice rolurile de serviciu, așteptările de performanță și obiectivele de afaceri echipei. Mai mult, vom explora importanța motivării și recunoașterii eforturilor echipei pentru a promova un mediu de lucru pozitiv și un moral ridicat al echipei.

În al treilea modul, vom aborda comunicarea în cadrul echipei de restaurant. Comunicarea deschisă promovează încrederea, cooperarea și rezolvarea problemelor în cadrul echipei. Vom discuta diverse tehnici pentru o comunicare eficientă, inclusiv ședințe informative zilnice, ședințe regulate și politici ușilor deschise. Managerii ar trebui să abordeze prompt și constructiv conflictele pentru a menține un mediu de lucru pozitiv.

În sfârșit, al patrulea modul se va concentra pe performanța și evaluarea echipei. Managerii ar trebui să revizuiască în mod regulat performanța echipei pentru a identifica punctele forte și domeniile de îmbunătățire. Oferirea unui feedback constructiv regulat este esențială pentru a ajuta echipa să se îmbunătățească. Managerii ar trebui să dezvolte și să implementeze strategii pentru îmbunătățirea performanței echipei, precum programe de formare, scheme de stimulente sau activități de consolidare a echipei.

Per total, acest curs va oferi managerilor de restaurante abilitățile și cunoștințele necesare pentru a construi și gestiona o echipă performantă. La sfârșitul cursului, veți avea o înțelegere mai bună a comunicării eficiente, luării deciziilor, rezolvării problemelor, angajării și instruirii personalului, stabilirii unor așteptări și obiective clare, motivării și recunoașterii eforturilor echipei și monitorizării performanței echipei.

CUPRINS

Managementul Echipelor în Restaurante

Introducere:

Succesul unui restaurant depinde în mare măsură de abilitatea managerului de a construi și conduce o echipă eficientă. Acest curs oferă o privire de ansamblu asupra abilităților și strategiilor esențiale pentru managementul echipelor în restaurante.

Abilități cheie ale managerului:

 • Comunicare: Transmiterea clară a informațiilor, așteptărilor și feedback-ului către echipă.
 • Luarea deciziilor: Abilitatea de a lua rapid decizii informate, mai ales în timpul orelor de vârf.
 • Rezolvarea problemelor: Gestionarea eficientă a conflictelor dintre angajați, a plângerilor clienților și a problemelor operaționale.

Construirea unei echipe puternice:

 • Angajarea și formarea: Recrutarea de personal calificat și asigurarea unei formări adecvate pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate.
 • Stabilirea așteptărilor și obiectivelor: Comunicarea clară a rolurilor profesionale, așteptărilor de performanță și a obiectivelor de afaceri către echipă.
 • Motivarea și încurajarea echipei: Inspirarea echipei pentru a da tot ce este mai bun și recunoașterea eforturilor depuse.

Comunicarea în cadrul echipei:

 • Importanța comunicării deschise: Promovarea încrederii, cooperării și rezolvării problemelor în echipă.
 • Tehnici pentru o comunicare eficientă: Utilizarea ședințelor zilnice, a întâlnirilor periodice și a politicilor ușilor deschise pentru a încuraja comunicarea.
 • Gestionarea conflictelor și a neînțelegerilor: Abordarea promptă și constructivă a conflictelor pentru a menține un mediu de lucru pozitiv.

Performanța și evaluarea echipei:

 • Monitorizarea performanței: Analizarea regulată a performanței echipei pentru a identifica punctele forte și domeniile de îmbunătățire.
 • Furnizarea de feedback constructiv: Oferirea periodică de feedback constructiv pentru a ajuta echipa să se dezvolte.
 • Implementarea strategiilor de îmbunătățire a performanței: Dezvoltarea și implementarea de strategii de îmbunătățire a performanței echipei, cum ar fi programe de formare, scheme de stimulare sau activități de consolidare a echipei.

Acest curs este un instrument valoros pentru managerii de restaurant care doresc să își construiască și să își conducă echipele către succes.

Prin implementarea strategiilor prezentate în acest micro curs managerii de restaurant pot construi echipe puternice și eficiente care vor contribui la succesul general al afacerii.

Rezultatele cursului

Possible results after completing the "Management in Restaurant" course:

1. Improved driving skills: You will acquire essential communication, decision-making and problem-solving skills needed to lead a high-performing team. You will learn how to delegate tasks, motivate team members and manage conflicts effectively. You will be able to create a positive and productive working environment for the team.

2. Increased team performance: By implementing the strategies learned in the course, you will be able to significantly improve your team's performance. You will see an increase in productivity, efficiency and quality of customer service. The team will be more motivated, more united and more results-oriented.

3. Increasing customer satisfaction: A positive work environment and a high performing team will lead to increased customer satisfaction. Customers will appreciate a more prompt, attentive and friendly service. Increasing customer satisfaction will lead to customer loyalty and increased restaurant revenue.

4. Professional development: The course will give you the opportunity to develop your leadership skills and strengthen your knowledge in the field of team management. You will gain a broader perspective on the restaurant industry and the specific challenges managers face. Professional development will increase your chances of career advancement.

5. Overall success of the business: Implementing effective management strategies will contribute to the overall success of your restaurant. You will see an increase in profitability, productivity and restaurant reputation. You will be better prepared to face the challenges of the restaurant industry and adapt to market changes.

In addition to the outcomes listed above, completing the course will give you: - A certificate of completion that will prove your skills and knowledge in the field of team management. - Access to additional resources to further your professional development. Note that the results obtained after completing the course will depend on individual effort, previous experience and the specific context of your restaurant.

Tematica Curs

1 Managementul Echipelor în Restaurante
2 ore -

Managementul Echipelor în Restaurante Introducere — — Abilități de comunicare: Managerii ar trebui să transmită în mod clar informații, așteptări și feedback echipei. Competențe de luare a deciziilor: Managerii trebuie să ia rapid decizii în cunoștință de cauză, în special în timpul orelor aglomerate. Abilități de rezolvare a problemelor: Managerii trebuie să gestioneze eficient conflictele dintre angajați, plângerile clienților și problemele operaționale. Construirea unei echipe puternice de restaurant —— Angajarea și formarea personalului: Managerii sunt responsabili de recrutarea de personal calificat și de asigurarea unei formări adecvate pentru a asigura servicii de înaltă calitate. Stabilirea unor așteptări și obiective clare: Managerii ar trebui să comunice echipei rolurile profesionale, așteptările de performanță și obiectivele de afaceri. Motivarea și încurajarea echipei: Managerii ar trebui să își motiveze echipa să dea tot ce este mai bun și să le recunoască eforturile. Comunicarea în cadrul echipei restaurantului—— Importanța unei comunicări deschise: Comunicarea deschisă promovează încrederea, cooperarea și rezolvarea problemelor în cadrul echipei. Tehnici pentru o comunicare eficientă: Pentru a încuraja comunicarea, managerii pot folosi ședințe zilnice, întâlniri periodice și politici ale ușilor deschise. Gestionarea conflictelor și a neînțelegerilor: Managerii trebuie să abordeze conflictele cu promptitudine și în mod constructiv pentru a menține un mediu de lucru pozitiv. Performanța și evaluarea echipei —— Monitorizarea performanțelor echipei: Managerii ar trebui să analizeze în mod regulat performanțele echipei pentru a identifica punctele forte și domeniile de îmbunătățire. Furnizarea de feedback constructiv: Managerii ar trebui să ofere periodic feedback constructiv pentru a ajuta echipa să se îmbunătățească. Implementarea strategiilor de îmbunătățire a performanței: Managerii ar trebui să elaboreze și să pună în aplicare strategii de îmbunătățire a performanțelor echipei, cum ar fi programe de formare, scheme de stimulare sau activități de consolidare a echipei.


2 Test
10 min


3 Managementul eficient al restaurantului: Construiți și gestionați o echipă performantă
45 min

În această lecție, veți explora principiile de bază ale managementului eficient al unui restaurant. Vom discuta despre importanța construirii și gestionării unei echipe performante, precum și despre provocările și beneficiile care vin odată cu aceasta.


Trainer

Asociatia Romana de Franciza

0 Evaluare
0 Recenzii
7 Studenți
7 Cursuri

Asociația Română de Franciză (ARF) este o organizație de referință în promovarea și dezvoltarea sistemului de franciză în România. Fondată pentru a susține și educa atât francizorii, cât și francizații, ARF oferă sprijin în implementarea și gestionarea eficientă a francizelor. Prin intermediul Academiei sale de Franciză, ARF oferă programe educaționale, consultanță și resurse specializate, facilitând antreprenorilor accesul la cunoștințe și instrumente necesare pentru a reuși în lumea complexă a francizelor. Cu o echipă de experți și parteneriate solide, ARF reprezintă un pilon al educației și susținerii dezvoltării durabile a francizelor, consolidând astfel poziția României în peisajul internațional al francizelor.

Feedback-ul studentilor

Managementul in Restaurant

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Conectează-te sau Înscrie-te Ca student să posteze o recenzie

Recenzii