0

Scopul lui Open Mind Better Future este de a crea standarde universale de educație și învățare pe fiecare materie la fiecare nivel. Părerea noastră este că accesul la cunoștințe și abilități ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea, indiferent de naționalitate și ar trebui să fie o oportunitate universală de împuternicire.

Organizația OPEN MIND, BETTER FUTURE S.R.L. are stabilit, documentat şi îmbunătăţeşte continuu un sistem de management conform cerinţelor standardului de referinţă ISO 21001:2018, demonstrând conformitatea cu cerinţele standardelor aplicabile şi ale cerinţelor legale şi de reglementare în vigoare.

ISO 21001

ISO 21001: 2018 - Organizatii educationale - Sisteme de management pentru organizatiile educationale Educatia nu este doar un drept fundamental, ci un element esential al societatii, astfel incât calitatea furnizorilor de educatie este de interes pentru toti. Cu toate acestea, desi rezultatele nu pot fi garantate, institutiile educationale pot juca un rol esential in asigurarea faptului ca cei care apeleaza la serviciilor lor, primesc calitatea asteptata a educatiei. ISO 21001 este un standard international, care ofera instrumente de management pentru organizatiile care ofera produse si servicii educationale.

De ce este importanta implementarea si certificarea ISO 21001 pentru organizatiile educationale?

Implementarea ISO 21001 permite organizatiilor educationale sa furnizeze servicii educationale intr-o maniera mai eficace si mai eficienta si sa ofere o experienta mai personalizata tuturor cursantilor, in special celor cu nevoi educationale speciale si cursantilor la distanta.