0

Preţuri şi tipuri de abonamente

Categorie:
Scholarship OMBF

Toate cursurile

100

Abonament pentru 30 de zile 7 pachete de cursuri - Bursa Open Mind Better Future. Acces pe baza codului de abonament primit.

Abonament ANUAL

Toate cursurile

3500

Intră în comunitate și beneficiază de avantajele contului premium! Acces pe bază de subscripție anuală la întreaga bază de cursuri.

Abonament Multi-user

Toate cursurile

4500

Abonament pentru 6 luni dedicat companiilor. Fiecare cont de utilizator este nominal iar datele de acces sunt netransmisibile. Maxim 4 conturi.

Caracteristici incluse (Caracteristicile sunt pentru ambele planuri)
 • Întreagă bibliotecă de curs inclusă
 • Exersați cu fișiere de exerciții și teste
 • Toate cursurile interactive
 • Descărcați aplicația mobilă pentru vizualizare offline
 • Câştigaţi o diploma / certificat când terminaţi un curs
 • Acces la clasele de studiu

Întrebări frecvente

 • The 2 types of subscription give you access to all courses and tests on the platform; WITH THE EXCEPTION OF THOSE ACCREDITED BY PECB
 • Every month new courses will be added to the platform created according to an internal procedure designed to be able to apply instantly;
 • Diplomas and certificates are issued only after completing the courses and passing the exam;
 • Înveți repede și ușor din experiența treinărilor, managerilor de companii, antreprenorilor care au reușit,  fără să mai fii nevoit să fii present la cursurile fizice.
 • Începi o afacere sau un job sigur pe ține pentru că ai toate cunoștințele necesare pentru un START CORECT.
 • Reduci șansele de eșec, eliminând sentimentul de frică.
 • Câștigi bani pentru că ai reușit să aduci un plus valoare meseriei tale.
 • Câștigi timp pentru că elimini greșelile fatale pe care le-ai acumulat.
 • Crești la maxim șansele de reușită.
 • Investești În ține pentru că nu vrei să ratezi, vrei să reușești și să ajungi la visul tău.
 • Cursurile sunt explicate pe înţelesul tuturor, 
 • Oportunitatea să crești în carieră sau să îți dezvolți afacerea cu ajutorul tehnicilor și metodelor testate înaintea ta de alți antreprenori.
 • Ai șansa să transformi educația în bani, la propriu, și să atingi obiective “nesimțite” la care doar ai visat până acum.
 • Câștigi timp și bani pentru că alergi după soluții și consultanți care în final se dovedesc nepotriviți pentru contextul în care te afli.
Cursurile BetterFutureEdu ți se potrivesc dacă ai deja o afacere și vrei să o crești sau vrei să deschizi în viitor o afacere ori dacă ești angajat și te interesează să îți crești valoarea și să avansezi. Video-urile din Upriserz se aplică atât în afaceri, cât și în carieră și de multe ori și în alte sfere ale vieții, cum este dezvoltarea personală.

Majoritatea experților de pe platformă nu sunt traineri la bază. Ei au o expertiză foarte specifică pe un domeniu și lucrează în fiecare zi în acel domeniu. De aceea pot să aducă soluții foarte practice și aplicabile în afacerea sau cariera ta.

Open Mind Better Future emite factură fiscală pentru fiecare abonat. Poți folosi cardul firmei pentru plata abonamentului și primești factura fiscală deductibilă pentru firmă. Pentru asta e important să treci datele firmei la informațiile de facturare.

Da se pot deschide conturi multiple și achitate de pe aceeași firmă. În acest fel, fiecare angajat are acces la conținutul platformei și își poate alege cursurile pe care să le vizioneze.Recomandăm abonamentul Multi-user Companie.

Plata recurentă cu cardul ales posibil ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii pentru abonamentul ales. În cazul abonamentelor BetterFuturEdu, trebuie să fie în fiecare an ori la 6 luni în funcție de abonamentul ales se reînnoiește automat și se debitează cardul de pe care s-a făcut plata inițială.

Fiind vorba de o platformă on line pe bază de abonament, plata se face cu cardul bancar. Există posibilitatea de a achita și prin transfer bancar abonamentele Multi-user Companie.

În cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. O dată achitat, abonamentul vă aparține.
Întrucât platforma online vă oferă o serie de cursuri gratuite pentru a vedea modul de explicare și tipul de conținut, și fiecare curs are o explicație amănunțită legat de ce conținut oferă, este la alegerea cursantului dacă va accesa sau nu abonamentul. După accesarea abonamentului, considerăm că achiziția a fost făcută cu bună știință.

Da, îți vom elibera cu plăcere un certificat la sfârșitul cursului pentru noile tale abilități dobândite. Certificatul  și celelalte documente le veți primi prin curier rapid.

Nu, vâ puteți înscrie oricând. Cursul se desfășoară în propriul tău ritm, așadar vâ puteți apuca de el când doriti.

Nu, nu există o limită de vârstă. Cel mai tânăr student al nostru are 19 ani, iar cel mai în vârstă 73 de ani. Sunteți liber să te alături comunității noastre, indiferent de vârstă.

Dacă plătiți cu cardul sau cu PayPal primești acces la materiale imediat. Dacă alegeți opțiunea de transfer bancar direct, procesarea plății poate dura până la 24 de ore în zilele lucrătoare.

Ar putea există două motive pentru această.

Primul motiv constă în faptul că ați ales opțiunea de transfer direct, iar plata dvs, nu a ajuns încă. Poate dura o zi lucrătoare că băncile să proceseze transferurile.

Al doilea motiv este că ați folosit o altă adresă de e-mail pentru plată decât cea folosită pentru a te conecta la serviciul nostru. Dacă te conectezi cu aceeași adresă cu care ați plătit, ar trebui să aveți acces la cursuri. Dacă nu funcționează, contactați-ne la edu@betterfutureedu.com și vom rezolva.