0
#

Georgiana-Daniela Irimescu

Student

0 Studenți

Categorie

N/A

Recenzii

0/5 (0 rating)

A început să profeseze în calitate de Formator în 2014. De-a lungul timpului a susținut cursuri de Formator, Instructor preparator formare, Manager resurse umane, Manager proiect, Inspector resurse umane. A fost trainer și coach pentru diverse companii și organizații. Până în prezent mai bine de 1.000 de participanți au absolvit unul din cursurile susținute de Georgiana-Daniela, punând în practică informațiile dobândite în timpul programelor de formare.

Georgiana-Daniela deține un Master obtinut la  Academia Naționala de Informații Mihai Viteazul, Facultatea de Studii de Intelligence,  în domeniul specializare Cercetare în Intelligence competitiv; Intelligence competitiv defensiv; Tehnologii de Intelligence Competitiv;

Securitate informatică; Managementul Intelligence-ului competitiv; Geopolitică, Geoeconomie; Introducere în Analiză; Etic şi legal în Intelligence Competitive; Operațiuni de influență; Managementul reputației și avantaj competitiv; Analiza strategică şi competitivă; Intelligence Financiar.

Si un Master obtinut la Academia de Studii Economice , Facultatea Administrarea Afacerilor în limbi străine (limba engleză).

Mai multe cursuri după autor

More Bundle Courses by Author