0
Categorie

Franchise

Recenzii

0 (0 Evaluare)

Cui se adresează acest curs?

Cerințele principale pentru un utilizator al platformei de curs online "betterfutureedu.com":

Dispozitiv și conexiune:

 • Computer/laptop/tabletă/smartphone
 • Conexiune stabilă la internet de mare viteză


Browser web actualizat:

 • Google Chrome
 • Mozilla Firefox
 • Safari
 • Microsoft Edge (versiune recentă)


Plugin-uri necesare:

 • Player video (de ex. Adobe Flash Player)
 • Software pentru deschiderea fișierelor PDF, documente Office etc.


Setări de confidențialitate:

 • Permisiuni activate pentru redarea video/audio
 • Cookies și Javascript activate


Conturi pentru acces:

 • Adresă de e-mail validă
 • Puterea de a crea un cont de utilizator securizat


Cunoștințe minime de calculator:

 • Navigare pe internet
 • Descărcare/încărcare fișiere
 • Redare video/audio


Echipament suplimentar (opțional):

 • Căști/difuzoare pentru conținut audio
 • Webcam și microfon pentru sesiuni live


Materiale ajutătoare:

 • Suport de notițe/carioci pentru notițe
 • Calculator pentru exerciții financiare


Mediu de studiu:

 • Spațiu liniștit pentru concentrare
 • Iluminare adecvată


Timp și angajament:

 • Disponibilitate de a aloca timpul necesar pentru a urmări videoclipurile și materialele
 • Autodisciplină pentru a respecta termenele și a finaliza cursul

Aceste cerințe ajută la o experiență de curs online fără probleme pentru participanți.

Descrierea cursului

Bun venit la cursul nostru cuprinzător privind responsabilitățile complexe ale managerilor de franciză!

Acest curs aprofundat este conceput să vă ofere o înțelegere solidă a rolului esențial pe care îl joacă managerii de franciză în asigurarea succesului afacerilor de franciză. Calificați ca piesa centrală a oricărei operațiuni de franciză de succes, managerii de franciză poartă responsabilitatea crucială de a supraveghea și coordona operațiunile zilnice, implementa strategii operaționale eficiente, menține standardele riguroase ale brandului, controla cu atenție calitatea, gestiona performanța financiară și multe altele.

Explorarea Responsabilităților Managerului de Franciză

În cadrul acestui curs educativ, vom explora în detaliu fiecare aspect cheie al sarcinilor managerului de franciză. Vom începe prin a vă prezenta importanța critică a acestui rol și vom analiza trăsăturile și abilitățile esențiale pe care le necesită, precum leadership-ul inspirațional, abilitățile solide de comunicare, rezolvarea creativă a problemelor și analize strategice. De asemenea, vom studia cadrul juridic unic în care operează modelele de franciză.

Unul dintre subiectele centrale va fi operațiunile zilnice complexe ale managerului. Vom acoperi monitorizarea îndeaproape a activităților de vânzări, gestionarea eficientă a personalului, implementarea reușită a strategiilor operaționale, stabilirea obiectivelor de performanță ambițioase și asigurarea respectării stricte a acordurilor de franciză. Veți învăța tehnici esențiale pentru a raționaliza operațiunile în vederea maximizării profitului și a satisfacției clienților.

Un alt punct central îl va reprezenta implementarea riguroasă a standardelor de operare. Vom explora importanța vitală a menținerii neîncetate a standardelor de brand ale francizei, controlul riguros al calității, asigurarea unei experiențe consistente pentru clienți în toate locațiile și implementarea standarde operaționale robuste. De asemenea, vom aborda aspectele critice ale standardelor de siguranță și sănătate, formarea personalului și încurajarea dezvoltării continue.

Alte responsabilități majore pe care le vom analiza includ managementul financiar, cum ar fi bugetarea, planificarea financiară și monitorizarea performanței, precum și marketingul strategic, dezvoltarea francizei și identificarea oportunităților de creștere.

În final, vom sublinia rolul central al managerului de franciză în impulsionarea creșterii afacerii și vom evidenția importanța crucială a învățării și dezvoltării continue pentru a excela în această funcție complexă. La finalul cursului, veți deține o înțelegere aprofundată a multiplelor responsabilități ale unui manager de franciză de succes și veți stăpâni abilitățile esențiale necesare pentru a conduce eficient operațiunile francizate. Fie că sunteți un manager de franciză în devenire, unul existent dornic să vă îmbunătățiți abilitățile sau un proprietar de afacere interesat să înțeleagă acest rol vital, cursul nostru este conceput să vă ofere fundamentele solide necesare pentru a prospera în managementul operațiunilor de franciză.




Capitolul I Introducere în managementul francizei

Înțelegerea rolului și importanței unui manager de franciză
Calități și abilități cheie pe care un manager de franciză ar trebui să le dețină


Capitolul II Operațiunile zilnice ale unui manager de franciză

Implementarea Strategiilor Operaționale
Eficientizarea operațiunilor pentru a maximiza profitul și satisfacția clienților
Asigurarea conformității cu acordurile de franciză
Stabilirea obiectivelor de performanță
Înțelegerea termenilor și condițiilor contractului de franciză
Verifica rentabilitatea privind operațiunile zilnice ale unui manager de franciză


Capitolul III Implementarea standardelor rețelei de franciză

Implementarea aderării la contractul de franciză
Menținerea standardelor mărcii de franciză
Mentinerea controlului calitatii
Asigurarea unei experiențe consecvente pentru clienți în toate locațiile de franciză
Implementarea Standardelor Operaționale
Dezvoltarea și aplicarea procedurilor operaționale
Implementarea standardelor de securitate si sanatate
Programe de instruire
Instruirea personalului pentru a respecta standardele rețelei de franciză
Încurajarea învățării și dezvoltării continue


Capitolul IV - Mai multe responsabilități ale unui manager de franciză

Management financiar
Bugetare și planificare financiară
Monitorizarea performanței financiare și luarea de măsuri corective
Marketing si Promovare
Coordonarea cu francizorul asupra strategiilor de marketing
Implementarea inițiativelor de marketing local
Dezvoltarea francizei
Identificarea oportunităților de extindere a francizei
Asistență la deschiderea de noi locații de franciză
Calcularea rentabilității și responsabilitățile unui manager de franciză


Capitolul V - Concluzie: Impactul managementului eficient al francizei

Rolul unui manager de franciză în creșterea afacerii
Importanța învățării și dezvoltării continue pentru un manager de franciză.

Rezultatele cursului

Curs Rezultate

După ce veți parcurge acest curs cuprinzător privind responsabilitățile managerilor de franciză, veți dobândi o înțelegere profundă și practică a rolului esențial pe care îl joacă acești profesioniști în asigurarea succesului operațiunilor de franciză. Secțiunea "Curs Rezultate" evidențiază cunoștințele valoroase și abilitățile critice pe care le veți dezvolta în urma acestui program educațional.

Cunoștințe și Abilități Dobândite

În primul rând, veți deține o perspectivă de ansamblu solidă asupra importanței cruciale a managerilor de franciză și a cadrului juridic specific în care aceștia operează. Veți înțelege pe deplin trăsăturile de leadership, comunicare, rezolvare de probleme și analiză strategică necesare pentru a excela în acest rol cheie.

În al doilea rând, veți dobândi cunoștințe practice despre operațiunile zilnice complexe ale managerilor de franciză. Veți fi capabili să monitorizați eficient activitățile de vânzări, să gestionați personalul, să implementați strategii operaționale, să stabiliți obiective de performanță ambițioase și să asigurați respectarea strictă a acordurilor de franciză. Mai mult, veți stăpâni tehnici esențiale pentru a raționaliza operațiunile în scopul maximizării profitului și satisfacției clienților.

Un alt rezultat important al cursului va fi înțelegerea aprofundată a implementării riguroase a standardelor de operare. Veți fi capabili să mențineți standardele de brand ale francizei, să controlați riguros calitatea, să asigurați o experiență consistentă pentru clienți în toate locațiile și să implementați standarde operaționale robuste. De asemenea, veți cunoaște importanța standardelor de siguranță și sănătate, a formării personalului și a dezvoltării continue.

Prin intermediul acestui curs, veți dezvolta abilități solide în managementul financiar, incluzând bugetarea, planificarea financiară și monitorizarea performanței. În plus, veți cunoaște strategiile eficiente de marketing, dezvoltare a francizei și identificare a oportunităților de creștere.

În cele din urmă, veți înțelege pe deplin rolul esențial al managerului de franciză în impulsionarea creșterii afacerii și importanța crucială a învățării și dezvoltării continue pentru a excela în această funcție complexă.

Odată ce veți finaliza cursul, veți deține o înțelegere cuprinzătoare a multiplelor responsabilități ale unui manager de franciză de succes și veți stăpâni abilitățile esențiale necesare pentru a conduce eficient operațiunile francizate. Fie că sunteți un candidat entuziast pentru o poziție de manager de franciză, un profesionist experimentat care dorește să își perfecționeze competențele sau un proprietar de afacere interesat să înțeleagă acest rol vital, acest curs vă va oferi fundamentele solide necesare pentru a prospera în managementul operațiunilor de franciză.

Tematica Curs

1 Responsabilitățile Managerului de Franciză:
3 ore -40 min

Capitolul I Introducere în managementul francizei. Înțelegerea rolului și importanței unui manager de franciză. Calități și abilități cheie pe care un manager de franciză ar trebui să le dețină. Capitolul II Operațiunile zilnice ale unui manager de franciză. Implementarea Strategiilor Operaționale. Eficientizarea operațiunilor pentru a maximiza profitul și satisfacția clienților. Asigurarea conformității cu acordurile de franciză. Stabilirea obiectivelor de performanță. Înțelegerea termenilor și condițiilor contractului de franciză. Verifica rentabilitatea privind operațiunile zilnice ale unui manager de franciză. Capitolul III Implementarea standardelor rețelei de franciză. Implementarea aderării la contractul de franciză. Menținerea standardelor mărcii de franciză. Mentinerea controlului calitatii. Asigurarea unei experiențe consecvente pentru clienți în toate locațiile de franciză. Implementarea Standardelor Operaționale. Dezvoltarea și aplicarea procedurilor operaționale. Implementarea standardelor de securitate si sanatate. Programe de instruire. Instruirea personalului pentru a respecta standardele rețelei de franciză. Încurajarea învățării și dezvoltării continue. Capitolul IV - Mai multe responsabilități ale unui manager de franciză. Management financiar. Bugetare și planificare financiară. Monitorizarea performanței financiare și luarea de măsuri corective. Marketing si Promovare. Coordonarea cu francizorul asupra strategiilor de marketing. Implementarea inițiativelor de marketing local. Dezvoltarea francizei. Identificarea oportunităților de extindere a francizei. Asistență la deschiderea de noi locații de franciză. Calcularea rentabilității și responsabilitățile unui manager de franciză. Capitolul V - Concluzie: Impactul managementului eficient al francizei. Rolul unui manager de franciză în creșterea afacerii. Importanța învățării și dezvoltării continue pentru un manager de franciză.


2 Test
10 min


Trainer

Asociatia Romana de Franciza

0 Evaluare
0 Recenzii
7 Studenți
7 Cursuri

Asociația Română de Franciză (ARF) este o organizație de referință în promovarea și dezvoltarea sistemului de franciză în România. Fondată pentru a susține și educa atât francizorii, cât și francizații, ARF oferă sprijin în implementarea și gestionarea eficientă a francizelor. Prin intermediul Academiei sale de Franciză, ARF oferă programe educaționale, consultanță și resurse specializate, facilitând antreprenorilor accesul la cunoștințe și instrumente necesare pentru a reuși în lumea complexă a francizelor. Cu o echipă de experți și parteneriate solide, ARF reprezintă un pilon al educației și susținerii dezvoltării durabile a francizelor, consolidând astfel poziția României în peisajul internațional al francizelor.

Feedback-ul studentilor

Responsabilitățile Managerului de Franciză:

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Conectează-te sau Înscrie-te Ca student să posteze o recenzie

Recenzii

You must be enrolled to ask a question