0
Numele trainerului

Anton Constantin

Categorie

Franchise

Recenzii

5.0 (21 evaluare)

Start Date & Time

13 iul., 2023 At 11:26 PM

End Date & Time

13 iul., 2023 At 01:36 AM

Duration

2 ore -10 min

Descrierea cursului

In general, o franciza reuseste atunci cand noul francizat adopta. corect principiile si practicile de marketing, management oferite de francizor. Managerii de franciză organizează și planifică departamentul de franciză al unei retele de franciza. Managerul se asigură că francizații primesc mesajul francizorului cu privire la strategia de afaceri, promoții și produse. Un manager de franciză oferă suport francizaților, ceea ce asigură succesul general al retelei. Sarcinile de serviciu. Un manager de franciză supraveghează noii francizați și oferă instruire și informații despre politicile și procedurile de afaceri. El este responsabil pentru găsirea și dezvoltarea de noi francizați pentru afacere. Prin participarea la acest curs, reprezentanţii sectorului de franciza vor câștiga potenţialul de a genera valoare pentru propria organizaţie, prin crearea unei experienţe de cumpărare atractive pentru clienţi. Cui se adresează acest curs? Programul se adreseaza celor care dorec sa-si francizeze afacerea, retelelor de franciza, personalului implicat direct în activitatea de conducere a unei francize cat si managerilor de locație. Managerii de franciză organizează și planifică departamentul de franciză al unei organizații. Managerul se asigură că francizații primesc mesajul originii cu privire la strategia de afaceri, promoții și produse. Un manager de franciză oferă suport francizaților, ceea ce asigură succesul general al organizației. Managerul de franciză este, de asemenea, responsabil pentru toate reînnoirile noi și aplicarea licenței. El este responsabil de contractele de franciză cu magazinele de franciză pentru a asigura participarea; menținerea orientărilor companiei și cooperarea în valorile și agendele companiei.

Programul cursului

Start Date
13 Jul 2023
Time
(Start - End)
11:26 PM - 1:36 AM
Duration
2 ore -10 min

Trainer

Anton Constantin

5.0 Evaluare
21 Recenzii
228 Studenți
19 Cursuri

Dl. Constantin Anton este co-fondator și președinte al Asociației Române de Franciză, asociație de utilitate publică, având un palmares de succes de peste 30 de ani în antreprenoriat, franciză și consultanță pentru IMM-uri. Din 2011 dl. Anton are și funcția de prim-vicepreședinte al Federației de Franciză a Țărilor del a Marea Neagră, iar în prezent este membru al Consiliului Director al Camerei Europene de Comerț, Industrie și Franciză.
Lucrările dlui. Anton urmăresc să susțină un ecosistem de franciză puternic în societate și, în acest sens, a întreprins acțiuni de advocacy la instituțiile guvernamentale pentru a sprijini IMM-urile și sectorul ONG-urilor prin franciză. El este, de asemenea, lector invitat în diferite școli de afaceri, conferințe și evenimente din Turcia, Serbia, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, și în alte țări. Dl. Anton este și autorul cărții „Legea Francizei, comentată și adnotată”.
Pe lângă faptul că a avut o contribuție importantă la elaborarea Legii francizei, dl.Anton a lucrat la numeroase contracte de franciză internaționale și are solid un backgroun în domeniul juridic.
Are un Master degree (European Community Law and International commercial law) și un MBA Business Strategy Certification - Certified Business Strategy. Dl Anton este și reprezentantul în România a celei mai mari rețele de consultanți în franciză, Asiawide Franchise cu reprezentare în peste 70 de tări, precum și membru  al Institute for Small and Medium Sized Enterprises – Germany.
Totodată, dl.Anton este expert autorizat pentru fonduri europene, fiind și trainer certificat pentru formare profesională la nivel internațional.

Feedback-ul studentilor

Curs Manager in Franciza

0

Evaluarea cursului
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%
0.00%

Nu a fost găsită nicio recenzie

Sign In or Sign Up as student to post a review

Recenzii

You must be enrolled to ask a question